Türkiye'nin en önemli teknoloji firmaları arasınad yer almakta olan Vatan Bilgisayar açık pozisyonları için personel alımı yapmaya ve Türkiye'nin farklı bölgelerine yeni şube açılışlarına devam etmektedir. Vatan Bilgisayar personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmakta ve başvurular da buradan kabul edilmektedir.

Vatan Bilgisayar'ın yayımlamış olduğu ilanlara bakıldığında 35 pozisyon için personel alımı yapıldığının görülmektedir. Peki Vatan Computer hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve Vatan Computer personel alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Vatan Bilgisayar
İlan Edilen Pozisyonlar: 35
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Vatan Bilgisayar 35 ilan ettiği pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.Vatan Bilgisayar Satış Elemanı, Müşteri Hizmetleri, Depo Elemanı, Genel Merkez, Çağrı Merkezi elemanı, Şef Yardımcısı, Denetim Elemanı, Mağazalar genel, Kasa elemanı şeklinde alım yapacak.

Yukarıda ki pozisyonlar başta Vatan Bilgisayar 35 pozisyona personel alımı yapmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Vatan Bilgisayar 35 farklı pozisyon için yayımladığı ilanlar doğrultusunda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve müracaatlarını buradan tamamlaması gerekmektedir. İlgili linke girecek olan adaylar aranan şartlar hakkında da bilgi sahibi olabilir.

https://goo.gl/yA8FI0

TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim