Vatan Bilgisayar kariyer adresi aracılığı ile verdiği ilanlar doğrultusunda bünyesine personel alımı yapacağını duyurdu. Vatan Bilgisayarın yayınladığı personel alımı iş ilanlarını incelemek ve iş başvuru aşamasına geçmek istiyorsanız haberimizden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

VATAN BİLGİSAYAR ALACAĞI KADROLAR NEDİR?

Vatan Bilgisayarın kariyer adresi üzerinden verdiği kadrolardan bazıları ise şöyledir; kasa personeli, depo personeli, satış danışmanı, marka temsilcisi, sevkiyat şoförü, ürün takip elemanı ve teknik servis personeli gibi kadrolar için alım yapacağını kariyer adresinden duyurmuştur.

Vatan Bilgisayar bir çok kadro için alım yapacağı için başvuru şartları da farklıdır. Vatan Bilgisayar tarafından depo personeli kadrosu için verilen şartları incelersek; adayların en az lise mezunu olması, müşteri odaklı çalışması, teknolojiye ilgisinin olması, teknolojik ürünlere ilgi duymak, ekip çalışmasına uygun olan, perakende ve teknolojik ürün satışları üzerine deneyimli olan Vatan Bilgisayarın depo personeli kadrosu için aradığı şartlar arasında yer almaktadır.

Vatan bilgisayarın satış danışmanı kadrosu için adaylardan  istediği şartlar ise şöyledir; en az lise mezunu olmak, teknolojiyi takip ediyor olmak, perakende alanında ve teknoloji sektöründe kariyer sahibi olmak isteyen adaylardan ayrıca istenen şartlar ise gelen müşterilere ürünleri tanıtmak ve mağaza reyonlarını düzeltmek gibi sorumluluklar verileceği bildirilmiştir.

BAŞVURU İŞLEMLERİ NEDİR?

Vatan Bilgisayar personel alımı ilanlarına iş başvurusunda bulunmak için https://www.kariyer.net/firma-profil/vatan-bilgisayar-san-tic-a-s-8643-33521 adresini tarayıcınıza kopyalayıp yapıştırınız. İlgili sayfa üzerinden şirketin ilanlarına ulaşarak başvuru aşamasına geçebilirsiniz.