Vakıflar Genel Müdürlüğü işçi personel alımı yapacağını açıkladı. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Merkez Teşkilatına 2 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Bu kapsamda alımlar Ankara ili için , Engelli ve Eski Hükümlü olan adayları kapsamaktadır. Söz konusu ilan için başvuru işlemleri İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Vakıflar Genel Müdürlüğü alımını yapacağı Elektrikçi pozisyonu için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Özel kanun ve diğer mevzuatlarda yer alan şartları taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, ÖSYM tarafından yapılmış olan 2018 yılına ait KPSS den puan almış olmak ve Engeli pozisyon için EKPSS ye girmiş olmak ve Eski Hükümlü için KPSS ye girmiş olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve alım yapılacak Elektrikçi pozisyonu için Meslek Yüksekokullarından mezun olmuş olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 04 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayabilecek ve en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular ilanın Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanması ile birlikte başlayacak olup başvuru işlemleride İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır. İŞKUR aşvurularından sonra çıkan Nihai listeye göre adaylara sözlü sınav yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.