Vakıflar Genel Müdürlüğü işçi personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılmış olan ilanlara göre Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere normal statüde 3 kişilik boşluk ile işçi personel alımı yapılacak. Başvuru Şartları nedir? Kimler başvuru yapabilrir?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Vakıflar Genel Müdürlüğü 3 kişilik boş kadoro işe işçi pozisyonuna Aşçı alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda adaylardan, 18 yaşını tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaki Özel kanun ve diğer mevzuatta yer alan şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Meslekyüksekokulların Aşçılık bölümlerinden mezun olmuş olmak ve iki yıl mesleki deneyimi olması gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

İlili ilan geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete tarafından ilan edilmişti. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre başvuruların 11 Mart 2019 tarhi itinari ile başlayacak olup adaylara 5 günlük bir süre verilecektir. Bu bağlamda adaylar başvurularını en geç 15 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İlgili ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde ilan edileceği belirtilmişti ve adaylar başvurularına 11 Mart 2019 tarihi ( Bugün ) itibari ile başlayabilirler. Başvurular Başvuru tarihleri içerisinde Türkiye İş Kurumu üzerinden yan İŞKUR resmi internet sayfaı olan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim