Global olarak yüz yıldan fazla süredir kargo taşımacılığı yapan ve 220'den fazla ülkede hem yurt içi hemde yurt dışı ekspres paket ve kargo taşımacılığı işlemlerini gerçekleştirmekte olan UPS Kargo Türkiye ülkemizde de yatırımlarına devam etmekte ve açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için personel alımları gerçekleştirmektedir.

UPS Kargo Türkiye personel alımı ilanları UPS kargo tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Yeni duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Adaylar başvurlarını nasıl yapabilir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

UPS Kargo iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki UPS Kargo personel alımı detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, kılık kıyafetine özen göstermek, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki UPS Kargo hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR? NASIL BAŞVURULUR?

UPS Kargo kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Müşteri Temsilcisi, Saha Satış Sorumlusu, Oto Tamircisi, Kurye, Yükleme Elemanı, Yazılım Elemanı,Otomotiv Stajyeri, Mekatronik Teknisyen, Tır Şoförü, Lojistik Personeli vb. gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre müracaat etmek isteyen adayların https://goo.gl/WjdhLJ linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak git tuşuna basması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim