Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre Çukurova Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli pozisyonda hemşire alımı yapacak. Alımlar lisans mezunu olan adaylar için geçerli olacak olup bu yönde adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gereklidir.

Ayrıca adaylardan Fakültelerin döty yıllık eğitim veren Lisans Hemşire bölümü mezunu olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
  • Başvuran adaylarda Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 puanı esas alınacaktır.
  • Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” Hükmüne uygun olması,
  • Aranılan Nitelikler bölümünde belirtilen öğrenim düzeyinden mezun olmak * Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak. * Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Başvuru tarihinin son günü olan 25/03/2020 tarih itibariyle sözleşmeli personel olarak çalışmamak.
  • İlgili Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik (lisans) Programından mezun olmak
  • 2018 KPSS P3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Resmi Gazete'de 11 Mart 2020 tarihinde Üniversitenin personel alımı ilanı yayımlanması ile birlikte başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 25 Mart 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte üniversşteye yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ