Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesine, ilan şartlarını taşıyan adaylar arasından sözleşmeli bilişim personeli kadrosunda istihdam edilmek üzere memur alımları yapılacaktır. Yürütülecek memur alımlarına başvurularla alakalı tüm bilgilere, ilan kılavuzuna ve başvuru adreslerine aşağıdaki bilgilendirmeler aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU KOŞULLARI VE DİĞER DETAYLAR

12 bin TL ile alım yapılacak olan sözleşmeli bilişim personelleri kadrosuna başvuracak olan adaylar; 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımalıdırlar. Yürütülen memur alımları için 2 farklı kadrosu söz konusudur. Bu kadrolar network uzmanı (2kişi) sistem uzmanı (2kişi) olarak aktarılmaktadır.

Başvuru koşulları 657 sayılı kanun şartına ek olarak; kamu haklarından mahrum bırakılmamış, sağlık problemi bulunmayan, askerlik hizmetini tamamlamış, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olmak, iletişim ve temsil yeteneği yüksek, sorumluluk bilinci yüksek, mesleki bilgi ve tecrübe sahibi, kendini geliştirmeye açık olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

PUAN ŞARTLARI

İlana başvuru yapmak isteyecek adayların KPSS puanlarının en az 70 olması ve YDS puanının bulunması istenmektedir. KPSS puanının % 70' i ve YDS puanının da % 30' luk kısmı hesaplanarak, kadro saysının 10 katı kadar aday mülakatlara çağırılacaklardır. Başvurular 04 Nisan 2019 tarihine kadar yapılmalıdır. Başvurular okulun resmi internet adresi erbakan.edu.tr adresi üzerinden iş talep formunun doldurulmasıyla beraber gerçekleştirilmelidir. İlanla alakalı diğer detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİR, TÜM İLANLAR CEBİNE ÜCRETSİZ BİLDİRİM OLARAK GELSİN

İOS>TIKLA

ANDROİD>TIKLA

İLAN BAĞLANTISI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim