Türkiye’de faaliyet gösteren vakıf üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere alımı gerçekleştirecek olup bu noktada farklı kadrolarda, en az lise mezunu personel alımı yapılacağı görülmektedir. İşte vakıf üniversiteleri bünyesinde yapılacak olan alımlar, kadrolar ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar.

Lojistik Elemanı

Yakın Doğu Üniversitesi tarafından yapılacak olan alımda en az lise mezunu olan, Lojistik, depo ve sevkiyat alanlarında deneyimli, Mal taşıma, indirme, yükleme ile ilgili bilgi sahibi olan, Forklift Operatörlük Belgesi Kullanma Sertifikası olan, Forklift, İstif makinası vb. kullanma becerisine ve ehliyete sahip, İrsaliye ve fatura işlemlerini yapabilen, Depo giriş- çıkışlarını tutabilecek ve yüklemeleri yapabilecek olmak şartlarını taşıyan adayların başvuruları alınacaktır.

İlan için: https://bit.ly/2F8UvgS

Güvenlik Görevlisi

Koç Üniversitesi tarafından yapılacak olan alımda Mesleğinde profesyonelliği hedefleyen, Ekip çalışmasının önemine inanan, En az Lise mezunu ,İletişimi kuvvetli, Dinamik, En az 1 yıl deneyimli,5188 Sayılı yasa kapsamında Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak şartlarını taşıyan adayların başvuruları alınacaktır.

İlgili ilan için: https://bit.ly/2Tj6qgc

Mekanik Bakım Teknikeri

İstanbul Medipol Üniversitesi hastanesi bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak olan alımda adayların Teknik Meslek Lisesi ya da Meslek Yüksekokulu ilgili bölümlerinden mezun, Mekanik (klima, havalandırma, su) tesisat projelerini anlayıp uygulayabilen, Isıtma, soğutma ve sıhhi tesisat konularında deneyimli, Kaynak işleri konusunda bilgili, Tercihen hastane deneyimine sahip, Vardiyalı çalışabilecek, Askerlik hizmetini tamamlamış olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

İlan: https://bit.ly/3i9FU3d

Hasta Bakım Teknisyeni

Koç Üniversitesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan alımda adayların Sağlık Meslek Liselerinin Hemşire Yardımcılığı bölümü mezunu, Tercihen yeni mezun, Ekip çalışmasına yatkın, İletişim yeteneği yüksek, Öğrenmeye açık, Hafta sonu dahil vardiyalı düzende çalışabilecek olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlana erişmek için: https://bit.ly/3ha3Wd4

Ebe Hemşire

Başkent Üniversitesi hastanesinde görevlendirilmek üzere yapılacak olan alım için adayların Üniversitelerin Ebelik bölümünden veya Sağlık Meslek Liselerinden mezun, Vardiyalı sistemde çalışabilecek, Güler yüzlü ve iletişimi güçlü, Hasta memnuniyetine önem veren, Tercihen Alanya"da ikamet eden veya edebilecek olan, KHK ile ilişiği olmayan, Herhangi bir sağlık kuruluşunda çalışmayan şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlan: https://bit.ly/3hd0Ll6

Editör: TE Bilisim