Türkiye’de faaliyet gösteren üniversitelerden birçoğu vakıf üniversitesi olup bu üniversitelerin idari ve teknik personelleri üniversite tarafından yapılan alımlar ile istihdam edilmektedir. Buna göre kariyer sitesinde yayınlanan ilanlarda 3 vakıf üniversitesinde 3 farklı pozisyonda görevli personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştır. Alım şartları şu şekildedir.

Güvenlik Görevlisi

İstanbul’da bulunan Yeditepe Üniversitesi kapsamında güvenlik görevlisi alımı yapılacak olup adaylardan en az lise veya dengi okul mezunu, 22-35 yaş aralığında, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun Gereği Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı olan (5 yılı doldurmuş ise yenileme sertifikasını almış olan), en az 1 yıl mesleki tecrübesi bulunan, vardiyalı çalışma saatlerine uyum gösterecek olması isteniyor.

İlana ulaşmak için: http://bit.ly/2RNax3N

Bilgi İşlem Teknisyeni

Beykent Üniversitesi tarafından ilgili kadroda alım yapılacak olup adayların Meslek Yüksekokulu veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Taksim'e ulaşım problemi olmayan ve devamlı olarak akşam vardiyası (13:00-22:00) düzeninde çalışabilecek olan,MS. Office programlarını etkin olarak kullanabilen,Bilgisayar donanımları ve MS işletim sistemine hakim,İlgili bilişim ürünlerinin montaj/demontaj/kablolalama tecrübesine sahip,Yapısal network kablolama tecrübesi olan, Patch panel ve network kablo sonlandırma işlemlerini yapabilen,TCP/IP, DNS, DHCP gibi temel Network bilgisine sahip,Son kullanıcı desteği verebilecek,Tercihen Taksim civarında ikamet eden şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlana ulaşmak için: http://bit.ly/36MMyFZ

Biyomedikal Teknikeri

Beykent Üniversitesi aynı zamanda Biyomedikal Tekniker alımı da yapacak olup adayların Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Diş hekimliği Manipülasyon ve Fantom Laboratuvar ekipmanı konusunda teorik ve pratik bilgiye sahip,Alanında minimum 2 yıl tecrübesi bulunan,Temel laboratuvar kuralları ile laboratuvar ekipmanı konusunda teorik ve pratik bilgiye sahip,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,Tercihen Büyükçekmece ve Beylikdüzü civarında ikamet eden şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlana ulaşmak için: http://bit.ly/2GLQTyP

Yurt Görevlisi

Altınbaş Üniversitesi ilgili kadroda alım yapacak olup adayların Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,Tercihen İyi derece İngilizce ya da Arapça bilgisine sahip, MS Office programlarını etkin kullanabilen,Vardiyalı sistemde çalışabilecek,Üniversitenin Mahmutbey yerleşkesinde görev almaya uygun şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlana ulaşmak için: http://bit.ly/3b22CqQ

Editör: TE Bilisim