2 üniversite tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre 266 kamu personeli alımı yapılacak. Başvurularda gün gün. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Henüz başvuru yapmamış olanlar nasıl başvuru yapacak. İşte detaylar.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER:

Süleyman Demirel Üniversitesi, 149 kişilik kadro ile Ebe, Hemşire, Sağlık Teknikeri, laborant, Rönten Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli, Biyolog, Diyetisyen,Fizyoterapist, Psikolog ve Eczacı alımı yapılacak.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 117 sözleşmeli personel kadrosu ile 1 Psikolog, 1 Eczacı, 1 Biyolog, 51 Hemşire, 1 Ebe, 53 sağlık Teknikeri, 3 Laborant, 6 Diğer Sağlık Personeli alınacak.

KPSS'Lİ KPSS'SİZ ALIM YAPILACAK!

Yukarıdaki kadrolar için adaylardan KPSS şartı aranıyor. Bu yönde Lise mezunlarından P94, Ön Lisans mezunlarından P93 ve Lisans mezunlarından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir. Ancak Eczası kadrosu için KPSS siz Personel Alımı yapılacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2018 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre hak kazanan adayın ismi, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) iş günü içerisinde üniversitelerin resmi internet adresleri üzerinden adresinden ilan edilecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adayla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayın sözleşmesi 1 (bir) ay içerisinde fesih edilecektir.

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim