Ülke genelindeki üniversite hastanelerin personel ihtiyaçlarının giderilmesi için çok sayıda ilan açıklanmaya devam ediyor. Son olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğünden yeni bir personel alım ilanı açıklandı. Alımlar sağlıkçı kadrolarında olacak. Hemşire ve Diyetisyen alımlarında başvurularda KPSS'den en az 50, 60 ve 70 ile başvuru alınacak.

50 KPSS İLE HEMŞİRE ALIMI;

Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde özel bütçeden ve döner sermayeden giderlerinin karşılanacağı alımlarda Özel bütçeli kadroda 45, döner sermayeli bütçede ise 13 kişi alınacak. Hemşirelik lisans bölümlerinden mezun olmak 2018 KPSS sınavlarından p3 puan türünden en az 50 ve üzeri puan almış olmak gerekmektedir.

Genel Başvuru şartlarında ise 657 sayılı DMK'nın 48. maddesindeki şartları taşımış olmak, SGK kurumlarından yaşlılık ya da emeklilik maaşı almıyor olmak gerekmektedir. Adayların gece dahil haftalık 409 saatlik bir çalışmayı kabul etmeleri istenilecek. Daha önce sözleşmeli olarak çalışırken sözleşme fesh edilenler 1 yıl bu sürenin geçmiş olmaları ile başvuru yapabilirler.

Başvurular online olarak https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru adresinde yapılabilecek. Şahsen ya da posta ile başvuru kabul edilmeyecek.

İLAN DETAYLARI

60 VE 70 KPSS İLE, LİSE-LİSANS MEZUNU ALIM;

Cerrahpaşa Rektörlünden açıklanan diğer bir ilanda ise Hemşire kadrolarındaki sağlık meslek liselerinden mezun olan ve KPSS en az 60 ve üzeri puana sahip adaylara yönelik olacak 50 kişi alınacak. Lisans hemşire bölümünden mezunlar için P3 puan türünden en az 70 ve üzeri puana sahip olmaları şartı ile 50 kişi, diyetisyen kadrosunda ise beslenme ve diyetisyen bölümü lisans mezunu olanlar arasından 2018 KPSS P3 puanlarından 70 ve üzeri puana sahip olmak gerekli olacak.

İSTENİLEN BELGELER;

İlana başvurular https://personel.istanbulc.edu.tr/tr/ adresi üzerinden online olarak yapılabilecek. Şahsen ya da fiziki başvuru kabul edilmeyecek.

İLAN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim