Kamu kurumu ilanlarından bir tanesi olan Dışişleri Bakanlığı Unesco Yurtdışı Temciliğine KPSS'siz personel ve memur alımı ilanı detayları belli oldu. Adayların yaş şartında en fazla 41 yaşında olmaları ile eğitim şartlarında en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları şartı ile başvuru yapabilecekler. Diğer bir başvuru ise Birleşmiş Milletler'in temsilciliklerine yapılacak. Bu alımlarda gerekli olan kadrolar ve tüm detaylar haberde.

UNESCO BAŞVURU ŞARTLARI;

Dışişleri Bakanlığı Unesco Daimi temsilciliği tarafından istihdam edilecek olan 1 kişilik sekreter alımında adayların T.C. vatandaşı olmaları ve sınav tarihi itibari ile 41 yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir. Eğitim şartlarında ise en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir. Kamu haklarından mahrum olmayan, 6 aydan fazla hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, askerlik ile iliği olmamak, her türlü iklim koşullarında çalışabilmek, iyi derecede Fransızca ve Türkçe dillerini bilmek ve daktilo ile bilgisayar kullanabilmek gerekmektedir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER;

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 2 Ekim 2020 tarihine kadar tamamlanması istenilmektedir. Mesai saatleri içerisinde sabah 09:00 ile akşam 18:00 aralığında başvuru işlemleri şahsen yapılabilecektir. Sınav ise T.C. Paris Başkonsolosluğunda yapılacaktır. 

İLAN KILAVUZU;

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER PERSONEL ALIMI;

Birleşmiş Milletlerin Kocaeli Gebze ilçesinde ve Türkiye genelinde bazı illerde görevlendirilmek üzere idari kadrolarda personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda eğitim şartlarında lise ve dengi okullardan mezun olmaları, yabancı dil şartlarını taşımaları gerekli olacaktır. Başvurular aşağıdaki ilan linki üzerinden gerçekleştirilebilecektir.

BAŞVURU DETAYLARI

Editör: TE Bilisim