ÜLKER personel alımı gerçekleştiriyor. ÜLKER bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı nitelik ve pozisyonlarda personel alıyor. Ayrıntılar ve başvuru bilgileri haberimizin içerisindedir.

Türkiye'nin en büyük gıda markalarından biri olan ÜLKER bu sektörde çalışmak isteyenler için bir fırsat sunmaktadır. Yeni yılda pek çok alanda ve sektörde iş istihdamı açmaya devam eden şirketlerden biri olan ÜLKER yeni yılında alt kadrosuna yeni gençleri ve özellikle üniversite eğitiminden sonra iş arayan öğrenciler için yeni ekmek kapısı olmaya aday. 
Her geçen gün nüfusun artması ile işsizlik sorununun içinden çıkılmaz bir hal aldığı ülkemizde bu gidişatın tersine doğru işleyen ve bu konuda plan, program ile yeni istihdam alanları açmaya gayret gösteren şirketler özellikle bu işsizliğin üzerine biraz su serpmekle birlikte biraz da yeni mezun olacak olan üniversite gençlerimize de yeni iş hayatlarında boşlukta kalmamaları için yardımcı olmaktan çekinmiyorlar. 

ÜLKER personel eleman alımı 2016 yılında şirketin yapmış olduğu ilanlar doğrultusunda uygun adayların yapacakları başvurular özenle ve dikkatle ele alınacaktır. Şirketin geçmişten bu yana tereddütsüz ilerleyişi ve keskin adımları günümüzde etkin bir kimlik ile lider devlerin arasında yer almayı başarmış ve gelecekte de bu gidişatı sürdürmeye kararlı gözüküyor. Bu nedenden ötürü olması gerekiyor ki personel alımları da bu hedef doğrultusunda olsun. Bay bayan ya da engelli olmaksızın herkese fırsat sunulan bu personel alımlarında öncelikli olarak ilk okul mezunu aranmaktadır. Bunun yanı sıra özellikle erkeklerin askerliğini yapmaları en önde tercihlerin arasında yer alacaktır.  

ÜLKER personel eleman alımı 2016'da özellikle tecrübeli çalışanlar, personellerin yanı sıra bu işe geleceklerini yatıracakları yeni üniversite mezunlarının daha da önünü açacak yeni fırsatlar tanınmaktadır. Bu işte geleceklerini hazırlamaya karar veren ve adım atmaya başlayan gençlerin dinamik ve enerjik dolu ruhlarının yanında iş azmi ve çalışma ruhlarının da olması önemli olacaktır. Yeni atılacakları sektörde iş ortamına uyum sağlayabilmeleri, çalışanlarla iyi anlaşıp aynı zamanda iş stresi içerisinde iyi motive olmaları gerekmektedir. Birlikte çalışmadan doğacak kuvvet ve moral gücü ile işine olan aşkın daha da çok artacağı bir çalışma şartı sunan ÜLKER yeni kariyer yolları işin yeni adaylarına yol göstermektedir. 
ÜLKER personel eleman alımı ilanına başvuruda bulunmak için ve daha ayrıntılı bilgi almak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/yildiz-holding-is-ilanlari-c4325-p29208/