Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan yeni bir açıklama yaptı. Düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişin bazı konuları değerlendirdi. Yeni açıklamalardan bir tanesi de PTT katılım bankasına yönelik oldu. 

PTT KATILIM BANKASI AÇILACAK

Basın mensuplarının soruları üzerinde yapılan açıklamalarda PTT katılık bankasının kurulup kurulmayacağına yönelik değerlendirmelere ise gerekli çalışmaların devam ettiği aktarıldı. Buna göre PTT'nin elektronik mağaza alanında devam eden PTTem iştiraki firmasına bilişim alanındaki personel alımları hız kazandı. Yeni bir kurum açılmasının ardından KPSS şartı olmadan yada kpss puanı ile katılım bankasında görevlendirilecek personeller alınacak. Bu alımlarda gişe görevlisi, büro memuru, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, banka personeli kadrolarında alımlar yapılacak. 

Bilişim alanlarında devam eden ilanlardan bir tanesi de PTTem ve PTTcell'e en az lise mezunu personel alımları yapılacak. PTT kpss şartı olmadan personel alım ilanları ne zaman yapılacağı henüz belli olmadı. PTT Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2023 yılına kadar 55 bin personel alımları yapacağını aktarmıştı. Bu ilanlarda 2019 yılı için ne kadar kişi istihdam edileceği henüz belli olmadı. 

Gelişmelerden anında haberdar olmak, sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim