Acun Medya'nın sahibi olduğu TV 8 televizyon kanalında yayımlanmakta olan programlar ile her hafta raiting listesinin zirvesinde yer almaya devam etmektedir. TV 8 televizyon kanalı açık pozisyonları için ilan yayımladığı gibi yıl içerisinde CV başvuruları kabul ederek personel alımı gerçekleştirmektedir.

TV 8'in resmi internet sitesinde yer alan insan kaynakları bölümün girildiğinde adayların karşılarına çıkan mail adresine TV 8 bünyesinde çalışmak isteyenler CV'leri ile müracaatlarını gerçekleştirebilir. Açık pozisyonlar olduğunda TV 8 ve Acun Medya insan kaynakları aracılığı ile gerekli pozisyonlar duyurulmaktadır.

CV BAŞVURULARINIZI GÖNDEREBİLİRSİNİZ

Acun Medya'nın sahibi olduğu TV 8'de personel olarak istihdam etmek isteyen adaylar CV başvurularını gönderebilmektedir. CV başvuruları TV 8 aracılığı ile yıl sonuna kadar yapılmakta olup açık pozisyonlar ilan edildiğinde bu pozisyonlar için adayların gerekli başvuru tarihleri arasında müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

TV 8 bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar nasıl müracaat edebilir. TV 8'in resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümüne giren adaylar karşılarına çıkan mail adresi aracılığı ile CV başvurularını gerçekleştirebilmektedir. TV 8'in insan kaynakları bölümü ve adayların CV başvurularını yapması gerektiği mail adresi aşağıda detaylı olarak belirtilmiştir. Medya sektöründe yer almış ya da medya sektörü ile ilgili eğitim almış bilgisi olan adaylar TV 8 personel alımına CV başvuruları ile müracaat edebilir.

https://www.tv8.com.tr/sayfa-insan-kaynaklari
[email protected]

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim