Uzun senelerdir periyodik araç muayene sektöründe hizmet sunan Tüvtürk farklı bölgelerden personel alımı yapacağını kariyer adresi aracılığı ile duyurdu. Tüvtürk çatısı altında görev almak istiyorsanız haberimiz üzerinde Tüvtürk alınacak kadrolar, alım yapılacak illeri ve diğer bilgileri inceleyebilirsiniz. işte ayrıntılar...

Tüvtürk hakkında bilgi vermek gerekirse; 200 tane sabit ve 75 gezisi istasyonda görevli olan 3 bin 500 personel ile hizmet sunmaktadır. Tüvtürk senede 7 milyona yakın aracın yola uygun olup olmadığının muayenesini yapmakta olup, 2 buçuk milyona yakın aracın ise egzoz gazı emisyon ölçümünü yapmaktadır.

TÜVTÜRK HANGİ KADROLAR İÇİN PERSONEL ALIMI YAPACAK

Tüvtürk resmi kariyer adresi üzerinden verdiği ilanlar doğrultusunda alacağı kadroları da açıkladı. Araç Muayene teknisyeni, istasyon amiri, İstanbul araç muayene teknisyeni, Kütahya için araç muayene teknisyeni, Lüleburgaz egzoz emisyon teknisyeni kadroları için personel alımı yapacaktır.

TÜVTÜRK HANGİ İLLERDEN PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Tüvtürk şirketinin personel alımı yapacağı iller ise şöyledir; Artvin, Kütahya, Erzincan, Kırklareli, Samsun, İstanbul, Batman ve Uşak bölgeleri için personel alımı yapacaktır. Kurumun personel alımı yapacağı bölgeler ve kadrolar değişiklik gösterebilmektedir.

TÜVTÜRK İŞ İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Tüvtürk firmasının resmi adres üzerinden yayınladığı iş ilanlarını incelemek için öncelikle aşağıdaki sayfasına gitmeniz gerekmektedir. İş başvuru aşaması için ise ilgili kariyer adresine üye girişi yapmalı ve ya üye olarak ilgili iş ilanlarına iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Başvuru İçin https://www.kariyer.net/firma-profil/tuvturk-5996-30877 bağnatısını kopyalayarak adres çubuğuna yapıştırınız.