Tüvtürk ülkemizde araç muayene konusunda en bilindik markalar arasında yer almaktadır. Milyonlarca aracın bulunduğu Türkiye'de bu sektörün bitmeyeceği düşünülürken Tüvtürk firması personel alım ilanları ile şirketin büyüme oranını daha da artırmak istiyor. Müşteri memnuniyetine önem veren ve araç sahibinin sıkıntısını en iyi şekilde halledip muayene konusunda yardımcı olmaya çalışan firma alım yaptığı personellere de müşteri memnuniyeti konusunda sınırlamalar getirmekte ve uyarılar vermektedir. Yeni yayınlanan ilanlar kapsamında Tüvtürk firmasının personel alımları devam etmektedir.

Hangi Pozisyonlara Personel Alınacak

Tüvtürk firması kurumsal kimliği ile ilanlar bölümüne personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyona personel alımı yapılacak.

Egzoz Emisyon Teknisyeni
Araç Muayene Teknisyeni
İstasyon Amiri
İstasyon Amiri ( Uşak - Kütahya ) TÜVTURK
Bakım Onarım Teknisyeni (Adana)

Yukarıda adı geçen pozisyonlara Tüvtürk firması tarafından personel alınacak. Alım yapılacak olan personellerin hangi illerde çalışacağı ise belirtilmiş durumda.
Tüvtürk firması her geçen sene büyümeye devam etmek için nitelikli personel alımına devam ediyor. 2016 yılı için aktif alım ilanları yukarıda verilen pozisyonlar ile sınırlıdır. Ancak her sene boş kontenjanların doldurulması için çalışmalar devam ediyor. Pozisyonlar için aranan nitelikleri ve şartları öğrenmek istiyorsanız aşağıda bulunan linki takip edebilirsiniz.

www.kariyer.net/tuvturk-is-ilanlari-c5996-p30877/
Editör: TE Bilisim