Türkiye'de bilindiği üzere trafiğe kayıtlı 22 milyon civarı taşıt bulunmaktadır Bu taşıtların bir bölümü her sene bir bölümü ise iki senede bir araç muayene istasyonlarında muayeneden geçmekte olup bu muayeneler TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları tarafından yapılmaktadır.

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları Türkiye'nin dört bir yanında il merkezlerinde ve uygun ilçe merkezlerinde görev yapmakta olan açık olduğunu tespit ettikleri pozisyonlara personel alımları da gerçekleştirmektedir. TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları tarafından açık olduğu tespit edilen pozisyonlar hazırlanmakta ve nitelikler belirlenerek kamuoyuna duyurular gerçekleştirilmektedir. Yeni ilanlara göre TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarının memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları iş ilanları için memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, pozisyonlara uygun niteliklere sahip olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR? POZİSYONLAR NEDİR?

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları memur alımı ve personel alımı hangi pozisyonlar için yapılacak? Buna göre araç muayene teknisyeni, istasyon amir yardımcısı, müşteri kabul görevlisi, teknik koordinasyon yetkilisi, muhasebe yönetmeni, egzoz emisyon teknisyeni, kafe servis elemanı, araç muayene uzmanı, satın alma ve süreç geliştirme uzmanı pozisyonlarına personel alımları yapılmakta olup başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/rHyAgN linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim