Türkiye'nin dört bir yanında illerde ve ilçelerde araçların muayenelerinin yapılabilmesi için TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları bulunmaktadır. Şu ada trafiğe kayıtlı 22 milyon araç bulunmakta olup ticari araçlar her sene bireysel araçlar ise iki yılda bir muayeneye girmektedir. Yeni yatırımlar gerçekleştirmekte olan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları açık olan pozisyonlara personel alımı gerçekleştiriyor.

Dün TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları tarafından hazırlanan pek çok memur personel alımı ilanı yayımlandı. İlanlar kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve aranan şartlar nelerdir? Detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları iş ilanları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların en az lise mezunu olması, pozisyonlarına uygun niteliklere sahip olması, müşteeri memnuniyetine özen gösterir olmak, diksiyonu düzgün ve iletişim becerileri yüksek olmak, kılık kıyafetine özen gösterir olmak, sağlığı iş yapmaya elverişli olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları farklı pozisyonlar personel alımı yapıyor. Peki bu pozisyonlar nelerdir? Buna göre bakım onarım teknisyeni, istasyon amiri, egzoz muayene teknisyeni, araç muayene teknisyeni, müşteri kabul görevlisi gibi pozisyonlara personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Adayların öncelikle https://goo.gl/wRMF6g linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak müracaatlarını bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim