TÜVTÜRK kendi bünyesinde çalıştırmak üzere birçok lise mezunu aday aradığını açıkladı. Belirlediği kontenjanlar ve ihttiyacı olduğu pozisyonlar doğrultusunda personel alımı yapacak olan TÜVTÜRK personel alımlarını yapacağı sırada en az lise mezunu olması gerektiğini belirtti. Personel alımı yapılacak olan pozisyonlar için belirlenen şartları haberimize detaylandırdık.

ARAÇ MUAYENE TEKNİSYENİ POZİSYON DETAYLARI

TÜVTÜRK'ün Diyarbakır bölgesi üzerinde çalıştırmak için aradığı araç muayene teknisyeni arandığının duyurusu yapıldı. TÜVTÜRK kendi bünyesine alacağı personeller için belirlediği şartlar şu şekilde olması gerektiğini belirtildi; " Tercih olarak meslek liselerinin elektrik bölümlerinden, Mekanik bakım, onarım veya Elektrik konularında en az 2 yıl iş tecrübesi, MS Office uygulamalarını etkin kullanabilmek, B sınıfı sürücü belgesi sahip olamk, SRC 4 belgesi olması, seyahaet engeli olmaması, temiz sağlık raporu" adaylardan istenilen genel şartlardandır. 

TÜVTÜRK bünyesinde çalışmak için başvuru yapacak olan adayların ise bellirli işleride yapabiliyor olması gerekmektedir. Adaylardan istenilen sorumluluklar şu şekildedir; " Araç muayene istasyonlarında kullanılan test ekipmanlarının arızalarına müdahale etmek, periyot ve aralıklar ile kullanılan ekipmanların bakımlarını gerçekleştirmek, istasyon ziyaretlerinin olmadığı zamanlarda operasyonel süreçlere destek olabilmek" adaylardan istenilen sorumluluklardandır. 

Belirlenen genel şartlara ve genel sorumluluklara uymayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı.

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ