Ülkemizin önde gelen kuruluşları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında il merkezlerinde, ilçe merkezlerinde bulunmakta olan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları görevlerine devam ettiği gibi yeni yatırımlarını sürdürmekte ve uygun bölgelere araç muayene istasyon kurulumlarını gerçekleştirmektedir.

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları aralıklarla memur ve personel alımları da gerçekleştirmekte olup ilgili pozisyonlar hazırlanmadan önce firmanın açık olduğu iş ilanları tespit edilmekte ve gerekli kontrollerden sonra tüm detaylar kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar ile ilan detayları nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları iş ilanları için personel alıyor. Peki personel alımı detayları nedir? Buna göre yurt geneli 20'ye yakın kadro için personel alımı yapılmakta olup adayların en az lise mezunu olması, sorumluluk sahibi olması, yoğun çalışma temposuna uygun olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak?

POZİSYONLAR NELERDİR? BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları 15'e yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre Satın Alma ve Süreç Geliştirme Yönetmeni, Araç Muayene Teknisyeni, Muhasebe Yönetmeni, Muhasebe Yetkilisi, Kafe Servis Elemanı, Müşteri Kabul Görevlisi, Stratejik Destek Amir Yardımcısı, Tesis ve Projelendirme Yönetmeni, Egzoz Emisyon Teknisyeni, Bakım Onarım / Kalibrasyon Teknisyeni pozisyonları için personel alınmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre müracaat etmek isteyenlerin (https://goo.gl/SyQgpx) linkini kopyalaması tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve ilgili formlara ulaşarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim