Türkiye'nin dört bir yanında bulunan il ve ilçe merkezlerinde bulunan araç muayene istasyonu olarak bilinen TÜVTÜRK yatırımlarına devam etmekte uygun bulunan konumlara yeni araç muayene istasyonu kurulumlarına devam etmekte ve personel alımları da gerçekleştirmektedir.

TÜVTÜRK tespit ettiği ve ihtiyacın olduğu pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. TÜVTÜRK personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanarak kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni duyurulan ilanlara bakıldığında 15'e yakın kadro için personel alımı yapıldığı görülmektedir peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

TÜVTÜRK iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapıyor. Yayımlanan ilanlara bakıldığında 15'e yakın kadro içi en az ortaöğretim mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir? Buna göre en az ortaöğretim mezunu olmak, gerekli bölümlerden mezun olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, yoğun tempoda çalışabilir olmak, sorumluluk sahibi olmak aranan şartlar arasında yer almaktadır. Peki pozisyonlar ile başvuru bilgileri nedir?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURULUR?

TÜVTÜRK 15'e yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılıyor. Muhasebe Yönetmeni, Egzoz Emisyon Teknisyeni, Araç Muayene Teknisyeni, Kalibrasyon Teknisyeni, Teknik Koordinasyon Yetkilisi, Araç Muayene Uzmanı, Satın Alma ve Süreç Geliştirme Yönetmeni, Kafe Servis Elemanı pozisyonları için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların https://goo.gl/4TDEzx linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim