Devlet Personel Başkanlığı tarafından 08 Şubat 2018 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre, TÜVASAŞ ( Türkiye Vagon Sanayii ) bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini karşılamak üzere Teknisyen alımı yapacağını belirtti. Duyuru DPB tarafından yapılmış olup tüm başvuru işlemleri ve diğer işlemler Türkiye İş Kurumu tarafından yapılmaktadır. İlanın detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

TÜVASAŞ ( Türkiye Vagon Sanayii ) bünyesine toplamda 1 kişilik boş kadro ile Sakarya'da alım yapacak. Alım pozisyonu Elektrik Teknisyenliği bölümüne gerçekleşecek olup bu boş pozisyon için başvuru yapacak adaylar en az ortaöğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

TÜVASAŞ ( Türkiye Vagon Sanayii ) personel alım statüsü ise, Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan şeklindedir. Buna göre Kamu Kurum veya kuruluşlarına Eski Hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaranan işçi olarak alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alım yapılacaktır.

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 08 Şubat 2018 tarihi ile başlamış olup en geç 10 gün içerisinde başvurularını tamamlamamalrı gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 22 Şubat 2018 tarihine kadar Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Şube Müdürlüğünde veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapılacaktır. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim