TÜSEB ( Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ) 12 Aralık 2017 tarihli yayımladığı ilana göre bünyesine memur personel alımı yapacağını belirtti. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup, diğer işlemler ve başvuru işlemleri Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır. Buna göre, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Ortaöğretim Mezunu AÇıktan İşçi Personel Alımı yapacak.

Personel Alım talebi Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne iletilmiş olup talebin 12 Aralık 2017 tarihinde yayımlanması istenmiştir.

Söz konusu olan ilan için adaylardan aranan şartlar ve başvurular, Ankara İşkur İl Müdürlüğü tarafından yayımlanmış olup ve ayrıca başvuru işlemleri ve aranan şartlar www.iskur.gov.tr İnternet sayfasında yayımlanmıştır. İlana başvurular, ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde yani en geç 21 Aralık 2017 tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğüne yada İŞKUR resmi internet sayfasından yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim