Tusaş firması uzun yıllardır uçak motorlarına yönelik parça imalatı gerçekleştirmektedir. Bunun yanı sıra bir çok alanda da faaliyet gösteren Tusaş'da görev almak isteyen adaylar haberimizden gerekli Tusaş personel alımı şartlarını inceleyerek iş başvuru aşamasına kariyer adresi üzerinden geçebilirler.

TUSAŞ ALINACAK KADROLAR NELER?

Tusaş şirketinin alım yapacağı kadrolardan bazıları ise; sistem entegrasyon mühendisi, takım kalıp teknisyeni, yan sanayi geliştirme mühendisi, elektronik kalibrasyon mühendisi, operasyon takım lideri, gümrük uzmanı, sözleşmeli uzmanı, prototip malzeme planlama mühendisi, mekanik bakım teknisyeni, kazancı, yazılım kalite güvence mühendisi, sistem mühendisi, elektronik bakım teknisyeni, termal sistem tasarım mühendisi, siber güvenlik uzmanı, şef mühendis, network uzmanı, takım imalat mühendisi gibi birçok kadro için personel alımı yapacaktır.

Tusaş firmasının birçok personel alımı yapacağı kadro olduğu için başvuru şartları da birbirinden farklılık göstermektedir. Bunun için en net bilgiye verilen kariyer adresinden ulaşabilirsiniz. Ancak şef mühendis kadrosu için verilen şartlar ise şöyledir; üniversitelerin belirtilen bölümlerini bitirmiş olmak, en az 7 senelik tecrübe sahibi olmak, belirtilmiş motorlar hakkında bilgi sahibi olan, ekip çalışmasına uygun adayların arandığı belirtilmiştir.

TUSAŞ İŞ BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Tusaş şirketinin yayınladığı güncel iş ilanlarına başvuruda bulunmak için adayların https://www.kariyer.net/firma-profil/tei-tusas-motor-sanayii-a-s-5628-30511#tblFirmaIlanlari adresine gitmeleri gerekmektedir. Adaylar ilgili adres üzerinden iş ilanlarını takip ederek başvuruda bulunacağı ilana giderek iş başvuru aşamasına geçiş sağlayabilirler.

Editör: TE Bilisim