TUSAŞ yani Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş 16 Mayıs 1984 yılında kurulmuştur. Çalışma alanı insanlı ya da insansız hava platformlarının tasarlanması, geliştirilmesi, entegrasyonu, modernizasyonu, imalatı gibi hizmet alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirketin Ankara'da üretim tesisleri bulunmaktadır. Buradaki tesislerde modern uçakların yüksek derecede teknoloji ürünleri ile donatımı makine ve diğer türlü teçhizatlar ile yapımı, parça imalatı, uçuş testleri, uçak montajları ve bunları teslimine kadar geniş bir alanda donanım ve üretim kabiliyetine sahiptir. TUSAŞ dünyadaki teknoloji adı altındaki son gelişmeleri en yakından inceleyerek 21. yüz yılda ülkemiz adına yeni ufuklar açmayı planlamaktadır. Bu bakımdan da TUSAŞ işçi personel eleman alımı için yeni ilanlar vermektedir.

TUSAŞ işçi personel eleman alımı için yeni pozisyonlar belirlemiştir. Bu pozisyonlardan bazıları ise, uydu güvenilirlik ve emniyet mühendisi, yer kontrol istasyonu, yazılım mühendisi, simülasyon yazılım mühendisi, uçuşa elverişlilik ve sertifikasyon uzmanı, uydu entegrasyon ve test mühendisi, sürekli iyileştirme mühendisi aranmaktadır. Bu sayılanların dışında diğer pozisyonlar ise, aviyonik sistem tasarım mühendisi, elektronik harp sistem mühendisi, faydalı yük entegrasyon mühendisi, elektro optik sistem mühendisi ve son olarak ta itfaiyeci alımı yapılacaktır.

Siz de eğer bu yukarıda sayılan alanlarda uzman iseniz ve bu sektörde çalışmak istiyorsanız henüz geç değil. Hemen sitemizdeki ilgili sayfalardan detaylarım öğrenebilirsiniz. Türkiye'nin büyük Türk havacılık ve uzay sanayisinde çalışmak sizlere ileri ki zamanlarda büyük avantaj sağlayacaktır. Çalışacağınız bu çatı adı altında daha güçlü tecrübelere imza atacak ve belki de ileride iş değiştirmeyi düşündüğünüzde yeni başvuracağınız şirkete referans olabilecektir. Bu bağlamda geleceğinizi şekillendirmek hiç te zor değil. Sadece bir adım atarak güneşli yarınlara ulaşabilirsiniz.
TUSAŞ iş ilanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/tei-tusas-motor-sanayii-a-s-is-ilanlari-c5628-p30511/