Türk Havacılık ve Uzay Sanayi, Tusaş Motor Sanayi çok sayıda personel alımı yapacak. Uçak motorları imalatı ile havacılık endüstrisinde önemli hizmetler sunan TUSAŞ, dünya genelinde önemli projelerde yer almaya devam ediyor. TEI personel alımlarında ve çalışan personellerine kariyer imkanları sağlıyor. Eğitim olanları ve personellerin nitelikli ve deneyimli olmasında önemli katkılar sağlayan TUSAŞ'da çalışmak isteyen adaylara yönelik olarak kadrolarında ihtiyaç olan personel istihdamı yapacak. 

EN AZ LİSE MEZUNU TEI / TUSAŞ İŞ İLANLARI

Birçok unvanda personel alımı yapacak olan TUSAŞ kariyer ilan siteleri üzerinden personel alımı başvuruları almakta. Açık olan pozisyon sayısının 20 olduğu ilanlarda alımlar Eskişehir iline yapılacaklar. Adayların en az lise mezunu başvuru yapabileceği ilanlar arasında teknisyen pozisyonu bulunuyor. Diğer porsiyonda ise bir çok mühendis alımları gerçekleştirilecek. Başvuru alınan bazı unvanlar ise şöyle; teknisyen, Motor Performans ve Simülasyon Mühendisi, Mekanik Bakım Mühendisi, Elektronik Bakım Mühendisi, Kariyerini Uçur Staj Programı, Network Uzmanı, Kalite ve Sertifikasyon Mühendisi, Entegre Lojistik Mühendisi, Motor Montaj Mühendisi diğer unvanları bulunuyor. Ayrıca beyaz yakalılar iş ilanı başvuru yapmak isteyen adayların ise başvurularını çalışmak istediğini bölüm ve pozisyonu belirten bir ön yazı ile yapmaları istenilmektedir.

Adaylar başvuru yapmak sitediği unvanlar için kariyer ilan siteleri üzerinden başvuru yapabilecekler. Bir çok unvanda yapılacak olan alımlar güncellenerek başvuru alınmaya yeniden başlandı. Son başvuru süresi her unvan için farklılık göstermekte. 

Başvuru için : https://goo.gl/g4XBgM

Editör: TE Bilisim