TUSAŞ ( Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ) personel alımı faaliyetleri devam ediyor. Aynı zamanda TUSAŞ genel Müdürü tarafından 10 bin kişi alınacağı açıklaması geldi. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere TUSAŞ Personel Alımı hakkında detayları aktaracağız. Aynı zaman da 2021 Personel Alımı ilanlarını sizlerle paylaşacağız.

TUSAŞ 2021 YILI PERSONEL ALIMLARI:

Bildiğiniz gibi Türk Havacılık ve Uzay Sanayii kısa adıyla TUSAŞ Türkiye’de hava platformlarının tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, tamamlanması, yenilenmesi ve satış sonrası hizmetleri alanlarındaki teknoloji merkezidir. Aktif olarak personel alımı faaliyetlerine devam eden TUSAŞ aşağıdaki kadrolarda personel alımı yapacak.

- Bilgi Teknolojileri Mühendisi,

- PCB Tasarım Teknisyeni,

- Yazılım Geliştirme Mühendisi (BT),

- Büyük Veri ve Veri Analitiği Uzmanı,

- Çözüm Geliştirme Mühendisi (DevOps),

- Çözüm Geliştirme Mühendisi (BPM),

- Siber Güvenlik Analisti,

- Sızma Testi Uzmanı,

- NC (Nümerik Kontrol) ve Otomasyon Mühendisi,

- Yapısal Analiz Mühendisi,

Aktif İlanlar İçin Genel Başvuru Şartları:

TUSAŞ adaylardan genel anlamda mesleki nitelikler talep etmektedir. Söz konusu pozisyonlarda en az Teknik Lise, Meslek Yüksek Okulu, Üniversite mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

TUSAŞ Personel alımı başvuruları sadece İnternet üzerinden yapılacaktır. Adaylar TUSAŞ kariyer adresine giriş yaparak CV ile başvuru yapacaklar. Online Başvuru için adayların " https://basvuru.tai.com.tr/jobs " adresine giriş yapmaları gerekmektedir.

10 Bin Yeni Personel Alımı Yapılacak!

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil tarafından geçtiğimiz gün tesiste yaptığı açıklamada 10 bin yeni Mühendis alımı yapılacağını bildirdi. Açıklamasında Kotil " TUSAŞ'ın Türkiye'nin teknoloji ve mühendislik merkezlerinden birisi olduğunu belirterek, Türkiye'de çok fazla mühendise ihtiyaç olduğunu ve TUSAŞ bünyesinde 10 bin mühendis çalıştırmayı hedefliyoruz " dedi.

Mühendis Alımı Ne Zaman?

Başvuru için henüz net bir bilgi yok. Alımların dışarıdan mı yoksa kurum içerisinden mi yapılacağı henüz bilinmiyor. Gelecek yeni açıklamalardan ve başvurulardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA