Türk Telekom İŞKUR üzerinden çağrı merkezi temsilcisi ve temizlik görevlisi alacak!

Çalışma Bakanlığı'na bağlı Türkiye İş Kurumu üzerinden Türk Telekom'a iki farklı kadroda personel alımları gerçekleştirilecek.

Türk Telekom şirketlerine bağlı faaliyet gösteren şirketin çağrı merkezi elemanı kadrosunda alımlarda lise mezun olmak yeterli olacak başvuru ilan numarası ve başvuru şartı da şu şekildedir.

LİSE MEZUNU ÇAĞRI MERKEZİ TEMSİLCİSİ;

Eğitim şartları; en az lise mezunu olmak ya da üniversite mezunu olmak gerekiyor. Tecrübe şartları; adayların daha önce telefonda satış ya da randevu alma konusunda iş tecrübesini bulması istenmektedir.  Tercihen telekomünikasyon sektöründe deneyimli olmak gerekiyor. Ofis programlarına hakim iletişim ve ikna becerisi gelişmiş olmak gerekmektedir. İkamet aşağıda ise İstanbul'un Anadolu Yakası'nda ikametgah etmek istenmektedir. İlgili ilana başvuru 00005536273 adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

İLKÖĞRETİM MEZUNU PERSONEL ALIMI;

Eğitim şartlarında en az ilköğretim mezunu olan adaylara yönelik olarak çay servisi ve temizlik personeli alımları yapılacaktır. yaş aralığında en az 20 yaşında en fazla 40 yaşında olmak gerekmektedir. Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, gelen misafirlere çay kahve servisi yapabilecek, dış görünüşüne önem veren güler yüzlü personeller bu ilana başvuru yapabileceklerdir 00005552416 ilan numarası üzerinden İŞKUR aracı ile başvurular devam ediyor son başvuru tarihi 23 Temmuz 2020 olarak açıklanmıştır.

ÇAĞRI MERKEZİ ÇALIŞANLARININ GÖREVLERİ! Müşteri destek personeli olarak görev yapan bu kadrodaki çalışanlar, çalıştığı alandaki gerek ürün satışından müşterinin yaşadığı sorunları ilgili birimlere iletmek, gerektiğinde bu sorunların çözüme kavuşmasını sağlamak, müşteriler ile telefonda geri bildirimleri alarak daha iyi hizmet sunumuna dönüşmesi için çalımalar yaparlar.

Editör: TE Bilisim