Türk Sınai Mülkiyet Değerlendirme ( TÜRKSMD ) perosnel alımı için ilan yayımladı. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre başvuru süreci başlamış olan ilan için 5 farklı alanda Personel Alımı yapılacak. Peki hangi kadrolarda personel alımı yapılacak? Adaylardan aranan şartlar nedir? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Türk Sınai Mülkiyet Değerlendirme 5 kişilik kadro ile:

  • 1 Sınai Mülkiyet Danışmanı,
  • 1 İnsan Kaynakları Sorumlusu,
  • 1 Satınalma Sorumlusu,
  • 1 Destek Personeli,
  • 1 Elektrik Elektronik Teknisyeni,

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların en az Lise/ Meslek Lisesi, Mesleki ve Anadolu Lisesi, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca KPSS Siz Personel ALımı yapılacak. Bunun dışında adaylardan, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

TÜRKSMD personel alımı başvuruları 06 Ocak 2021 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 08 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece [email protected] adresine mail yolu ile yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için ve başvuru belgelerinbe ulaşmak için Buraya Tıklayınız.