TürklandBank Personel Alımı 2015

TürklandBank yeni bir banka olmasına rağmen ülkemizde çok sayıda müşteriye ulaştı. Banka büyüdükçe TürklandBank Personel Alımı 2015 ilanları ile personel almaya devam etmektedir. TürklandBank alımlarını genel olarak internet üzerinden gerçekleştiriyor. Sürekli yeni şubeler açan banka hemen hemen her pozisyon için personel alımı yapıyor. TürklandBank büyüme politikası içerisinde kendisini geliştirmeyi hedefliyor ve bunu da yaptığı yeni personel alımları ile destekliyor. Profesyonel personel alımı yapan banka da siz de bir iş sahibi olabilirsiniz.

TürklandBank Personel Alımı 2015 ilanları yılın belli dönemlerinde bankanın resmi internet sitesinde ve diğer kariyer sitelerinde yayınlanmaktadır. TürklandBank insan kaynakları ilanların her birini tek tek değerlendirmekte ve personel istihdamını özenle yapmaktadır. Şu anda bankanın açık olan 20’ye yakın iş ilanı bulunmaktadır. Öncelik olarak deneyimli personel alımı yapan banka iyi eğitim almış yeni mezunlara da bünyesinde yer vermektedir. İşte bankanın 2015 yılı için açık olan pozisyonları;

-Yardım Masası Yetkilisi

-Sistem Destek Operatörü

-Dolayoba Şube Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticisi

-Perakende Bankacılık Pörtföy Yönetici Yardımcısı

-Genel Başvuru

-IFRS Raporlama Yönetmeni

TürklandBank Personel Alımı 2015 ilanları 2015 yılı için bu şekildedir. Bu ilanlara başvuru yapmak isteyenler online ortamda bankaya CV ulaştırabilirler. TürklandBank insan kaynakları bu pozisyonların tamamına titizlik içerisinde alım yapmayı planlamaktadır. Siz de bu bankada personel olmak istiyorsanız sitemizden ilanları düzenli olarak takip edebilirsiniz. Yabancı destekli bir banka olan TürklandBank personellerini ücret bakımından da fazlası ile tatmin etmektedir. Siz de bankada personel olmak için ilanları detaylı olarak inceleyin ve hemen başvuru işlemlerinizi gerçekleştirin. Kariyeriniz için büyük bir adım atacağınız bu bankada kendinizi göstermeniz durumunda yükselebilir hem daha iyi bir pozisyona hem de daha iyi bir maaş imkanına kavuşabilirsiniz.  

TürklandBank Personel Alımı 2015 ilanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/turklandbank-is-ilanlari-c1319-p3491/