Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Personel Alımı 2016
Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi personel alımı gerçekleştiriyor. Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 3 adet Personel alıyor. Sizde Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi iş başvurusunda bulunmak için ilanın devamını inceleyiniz.
Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi 11 Ocak 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde ve farklı pozisyonlarda toplamda 3 adet personel alıyor. Alınacak olan personellerden aranan şartlar, kadro bilgileri ve başvuru bilgileri şöyledir:
KADROLAR:
 - Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler personeli: 1 adet,
 - Yönetim Bilimleri Kamu Yönetimi Personeli : 1 adet,
 - Yönetim Bilimleri Kamu Personel Yönetimi personeli : 1 adet,
GENEL ŞARTLAR:
     - 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler personeli kadrosu için, Siyasal İdeolojiler, Toplumsal Cinsiyet ve Muhafazakarlık alanında çalışmaları olan, 
     - Yönetim Bilimleri Kamu Yönetimi Personeli içn, Kamu Politikası ve Sağlık Reformu üzerine çalışmaları olan
     - Yönetim Bilimleri Kamu Personel Yönetimi personeli için, Kariyer Uzmanlık ve Kamu Personel Yönetimi üzerine çalışmaları olan adaylar
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar ilanın yayınlandığı tarih itibari ile 15 gün içerisinde ( 25 Ocak 2016 tarihi ) başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü 85. Cadde No: 8 Yücetepe/ANKARA adresinden gerçekleştirilecektir.
Editör: TE Bilisim