Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi ülkemizin farklı noktalarında bulunmakta olup bünyelerinde binlerce personel ve işçi istihdam etmektedir. Giderek personel ve işçi alımlarını artırmakta olan Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi yaptığı anlaşma ile hükümlü ve terörle mücadele yaralısı personelleri de alımı yapmaktadır.

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi tarafından yeni yayımlanan ilanda kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak düzeyde yaralı personel alımı yapacağı duyuruldu. Peki kimler başvuru yapabilecek? Alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda istihdam edecek?

Kimler Başvuru Yapabilir

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi yayımladığı bildiri ile personel alımı yapabileceğini duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek

Eski Hükümlü Adaylar
Terörle Mücadelede Yaralanmış Adaylar

Yukarıda bulunmuş olan şartları yerine getirmiş olan adaylar başvuru yapabilmekte olup alınacak olan adaylar Alpullu Şeker Fabrikası ve Kars Şeker Fabrikasında istihdam edecek. Kars Şeker Fabrikası için ilkokul mezunu kampanya ve mevsimlik işçi alımı  Şubat yapılacak iken Alpullu Şeker Fabrikası için adayların lise ve dengi okulu mezunu olması gerekmektedir. Başvurular 18 Şubat 2017'de başlayacak olup 27 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. Detaylar için aşağıda ki resmi bildiriyi inceleyiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim