Devlet Personel Başkanlığının 29 Eylül 2017 tarihli duyuruları arasında yer alan, Türkiye Şeker Fabrikaları personel ilanı onlarca adayı sevindirdi. Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı fabrikalarıa eski hükümlü personel alımı yapacak. Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesine, Ankara Şeker Fabrikasına 1, Çarşamba Şeker Fabrikasına 1 ve Kars Şeker fabrikasına 2 kişilik boş pozisyon ile toplada 4 kişilik Daimi İşçi kadrosuna eski hükümlü alım yapacak. 

Türkiye Şeker Fabrikalarının talebi Türkiye İş Kurumu web sayfasında yayımlanacak olup adayların başvurularını 10 gün içeirsinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular hakkında daha detaylı blgiye 02 Ekim 2017 tarihinde Türkiye İş kurumu resmi web sayfasından öğrenebilirsiniz.

ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR:

Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesindeki personel eksikliği için istihdam edeceği personellerden, Meslek liselerinin Metal, Elektrik veya Elektronik bölümlerinden mezun olmuş olmak, Sağlık durumu açısından çalışmasına engel olailecek herhangi bir durumu söz konusu olmamak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Adaylar buna göre başvurularını en geç 10 Ekim 2017 tarihine kadar yapmış olmaları gerekmektedir. Adaylardan işe başlamadan önce tehlikeli işlerde çalışabileceğine dair sağlık raporu istenecektir. SÖz konusu alım Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından yapılacak olan sınav ile belirlenecek ve sınav tarihi adaylara açıklanacaktır.İşe alınacak elemanlar 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında işe alınacak ve kendileriyle belirsiz süreli iş sözleşmesi imzalanacaktır.

Editör: TE Bilisim