Türkiye Şeker Fabrikaları kamu personeli alımı yapacak.  Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı gerçekleştirecek. Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel istihdamına karşılamak adına kamu personeli alımı yapacak. Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından yapılan duyuru ile birlikte Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımı yapacağını açıkladı. açıklanan duyuruya göre Türkiye Şeker Fabrikaları toplamda 16 personel alımı gerçekleştirecek. alımı yapılacak kadrolar için 2 bilgisayar mühendisi, 1 avukat ve 13 büro personeli alımı yapılacak.

Türkiye Şeker Fabrikaları 16 personel alım ilanına Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu ilana başvuruda bulunacak olan adayların lisans bölümünden Bilgisayar Mühendisliği, hukuk, kamu yönetimi ya da işletme bölümü mezunu olma şartı aranmakta olup ayrıca, adaylardan bir başvurularda işe başlamadan önce tehlikeli işlerde çalışabilecekleri ne dair bir sağlık kurulu raporu istenecektir.

Bu ilana başvuruda bulunacak olan adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) girmiş ve KPSSP3 türünden en az 60 puan almış şartı da almış olmaları gerekmektedir.Bu ilana başvurular Türkiye İş Kurumu tarafından gerçekleşecektir. İlana başvuruda bulunacak olan adayların İŞKUR iş ilanları üzerinden ilan yayınlanır yayınlanmaz başvurularını yapabilecekler. Sözlü sınav ise Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından belirlenecek olan ileri bir tarihte gerçekleşecektir.


 

Editör: TE Bilisim