Devlet Personel Başkanlığı tarafından 11 Aralık 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliği için Daimi İşçi Alım ilanı yayımladı. Buna göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 1 işçi personel alımı yapacak. Duyurusu Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup Başvuru İşlemleri ve diğer işlemler Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alım talebini Türkiye İş Kurumuna 05 Aralık 2017 tarihinde bildirmiş ve 11 Aralık 2017 tarihinde yayımlanması istenmiştir. Bunun üzerine başvurular başlamıştır. Ayrıca Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı alımını Genel Müdürlüğü Ankara İşkur İl Müdürlüğünde yayımlanmıştır. 

Söz konusu olan ilan için adaylardan aranan şartlar ve başvurular, ANkara İşkur İl Müdürlüğü tarafından yayımlanmış olup ve ayrıca başvuru işlemleri ve aranan şartlar www.iskur.gov.tr İnternet sayfasında yayımlanmıştır. İlana başvurular, ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde yani en geç 20 Aralık 2017 tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğüne yada İŞKUR resmi internet sayfasından yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim