Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı işçi personel alımı yapacağını bildirdi. Yapılan duyuruya göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Lise mezunu olmak üzere 2 kişi alacak. Alınacak 2 kişilik boş kadro için Depo Görevlisi pozisyonu belirlenmiştir. Ayrıca adaylaran Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı da aranacaktır. Alımlar Adıyaman ili için geçerlidir.  

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Depo Görevlisi alımı ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar için, Seyehat engeli ve arazi çalışmasına engel olabilecek bir durumu olmaması, Lise ve dengi okullardan, Makine, Motor, Elektrik - Elektronik bölümlerinden mezun olmuş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmak, şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Adayların başvuru koşullarını taşıyıp taşımadıklarını yazılı ve sözlü olarak sınavdan önce bağlı kuruluşlara temin etmeleri gerekmektedir. Yanlış ve geçersiz beyanda bulunan adayların başvuruları hiç bir şekilde geçerli sayılmıyacaktır. 

Başvurular, ilan yayınlandıktan sonra 10 gün içerisinde katılacaktır. Yani adaylar başvurularını en geç 28 06 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Başvuru onaylanan adaylar,  TÜRKİYE PETROLLERİ ADIYAMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE PETROLLERİ MAH.KARAPINAR CAD. NO:256 02100 ADIYAMAN MERKEZ ADIYAMAN / TÜRKİYE de göreve başlayacaktır. 
Editör: TE Bilisim