Kamu tüzel kişiliğine sahip olan Türkiye Noterler Birliğine personel alımı ilanı açıklandı. Bilindiği gibi Anayasanın 135. maddesine göre noterlik kanunu kapsamında kurulan TNB'ne bağlı çok sayıda noter bulunuyor. Türkiye genelinde 81 il ve 900'den fazla ilçenin tamamında resmi işlemleri yapmak üzere araç alımı satımı vekalet işlemleri, resmin noterlik işlemlerinin gerçekleştirilmesi üzerine istihdam edilen personeller (noter, katip, baş katip, büro memuru) mevzuatta belirtilen tüm işlemlerde görevlendirilirler. Noterlerin bağlı olduğu Ankara ilinde söğütözünde Noterler Birliği bulunmaktadır. Noterler Birliği 7 üyeden oluşmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ankara ilinde görevlendirmek üzere veritabanı Uzmanı alımı başvuruları başladı. Adayların üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği matematik ve istatistik bölümlerinden mezunu olmaları, iyi derece İngilizce bilgisine sahip olmaları, veri tabanı yönetimi konusunda 5 yıl tecrübeli olmaları istenilmektedir. Tercihen iş sürekliliğinde orta ve büyük ölçekli bilgi işlem merkezlerinde görev yapmış olmaları, veri tabanı yönetiminde MS SQL Postgre SQL, No SQL  bir tabanları konusunda tercihen bilgi sahibi olmak. SQL ve PL/SQL Dillerinde otomasyon ve yönetim amaçlı betik yönetebilecek, Linux işletim sistemlerini iyi kullanabilmek,  problem çözme konusunda yetkin, iletişim becerilerinde kuvvetli, yoğun iş temposunda çalışabilecek, araştırma yeteneklerine sahip yeni teknolojiler açık adyalar bu alımlara başvuru yapabilirler.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Adaylar başvurularını 1 Temmuz 2020 tarihine kadar yapabilecekler. İş tanımında veri tabanı kurulumu ve sürüm yükseltme gibi çalışmalar yapmak, kullanıcı erişimlerini izlemek, kullanıcılaırn erişimlerini yönetmek ve yetkinliklerini düzenlemek, görevleri bulunuyor. Başvuruları https://bit.ly/3fEltJW adresi üzerinden tamamlayabilrisiniz. Adayların görev tanımı şu şekildedir.

Editör: TE Bilisim