Yurtdışı eğitim veren okullarda personel alımı yapacak olan Türkiye Maarif Vakfı, yeni personel alım ilanı yayımladı. Türkiye Maarif Vakfı Başkanlığının yapmış olduğu alım ilanı kariyer sayfası üzerinden adaylara duyuruldu. Başvuru şartları ve başvuru tarihleri belli oldu. İşin olsa ekibi olarak personel alıma ilişkin detayları aktarıyoruz.

HANGİ UNVANLARDA ALIM YAPILACAK?

Vakfın yurt dışında bulunan okullarında görev almak üzere; Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Matematik, Okul Öncesi, Fizik, Kimya, Biyoloji, Bilgisayar, Fen Bilgisi bölümü öğretmen alımı olacak. Başvuru şartları belli oldu.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru yapmak isteyen adayların çifte vatandaş ya da T.C. vatandaşı olmaması istenilmektedir. Ayrıca iletişim kurabilecek düzeyde Türkçe bilgisinin olması gerekmektedir. Alım yapılacak olan öğretmenlerin İngilizce, Arapça ya da Fransızca dillerinde eğitim verebilecek düzeyde dil bilgisinin olması gerekiyor. Adayların sağlık şartlarının görevini yapmaya engel olmaması istenilmektedir. Ayrıca kasten işlenmiş bir suçtan ceza almamış olması istenilmektedir. Adayların başvuru yapmak için evraklarını sisteme yüklemesi gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER;

Özgeçmiş, Diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı örneğini, Pasaportun resimli ön sayfası kopyasını, 1 adet yeni çekilmiş 4,5x6 vesikalık fotoğraf belgelerini sistem üzerinden tarayarak yüklemesi gerekiyor.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular Maarif Vakfı kariyer sayfası üzerinden yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların siteye üye olmaları, Yeni özgeçmiş oluşturmaları, Yeni iş ilanları bölümünden öğretmen alımı ilanına başvuru yaparak kaydetmeleri ve başvuruları 15 Nisan tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor.

goo.gl/GD12WH

Editör: TE Bilisim