Türkiye İhracatçılar Meclisi Personel Alımı Yapacak
Türkiye İhracatçılar Meclisi personel alımı gerçekleştirecek. Türkiye İhracatçılar Meclisi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda toplam 11 adet personel alacak. Sizde başvuruda bulunmak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyiniz.
Türkiye İhracatçılar Meclisi yapmış olduğu duyuruya göre Genel Sekreterliği'ne Uzman Yardımcısı ve İdari Memur(Engelli) kadrolarına 11 adet personel alacak. Türkiye İhracatçılar Meclisi  alacağı personellerini düzenlemiş olduğu sözlü sınav ile belirleyecektir.  Sınava katılabilmek için aşağıda verilen genel şartlara uygun kriterleri taşımak zorundasınız.
GENEL ŞARTLAR:
- Henüz 35 yaşını doldurmamış olmak,
- T:C: Vatandaşı olmak, 
- 18 Yaşını Doldurmuş olmak,
- Askerlik görevini tamamlamış veya Askerliğini erteletmiş olan adaylar ( Erkek adaylar için ),
Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
- Gerekli pozisyon için gereken 4 yıllık eğitimini tamamlayan,
- Türk ceza kanunda Mahklüm olmamak,
- Görevini tamamlamak için her hangi bir engeli bulunmamak,
- Kamu Personel Seçme sınavundan en az 70 puan almış olmak
Şartları ile başvuruda bulunabilirler. 
Türkiye İhracatçılar Meclisi, Siyasi bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, Kamu yönetimi, Uluslar arası ticaret, İşletme mühendisliği ve Endüstri mühendisliği fakültelerinden mezun olmuş 5 adet İngilizce bilen Uzman Yardımcısı, 1 adet Arapça bilen Uzman Yardımcısı, 1 adet Fıransızca bilen Uzman yardımcısı ve 1 adet Çince bilen Uzman yardımcısı alacak.
Türkiye İhracatçılar Meclisi  İşletme fakültelerinden mezun KPSS P23 puan türünden 2 adet İngilizce bilen Uzman yardımcısı alacak.
Türkiye İhracatçılar Meclisi  Büro Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici asistanlığı ve Büro Hizmetleri fakültelerinden mezun olmuş 1 adet Engelli İdari Memur alacak.
Başvuruda bulunacak olan adaylar  Türkiye İhracatçılar Meclisi adresine en geç 26 Ağustos 2015 saat 17.00'a kadar şahsen veya posta ile yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak olup, son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır. Ayrıca, belge ve bilgileri eksik olan adayların başvuruları işleme konulmayacaktır. Aday evrak fotokopilerinin aslının aynı olduğunu taahhüt etmiş sayılır; aksinin tespiti halinde kazanmış olsa dahi sınava ilişkin tüm hakları iptal edilir.
İlanın tam metnini inceleyerek daha ayrıntılı bilgi edinebilir, sınav bilgileri hakkında bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İlanın tam metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim