Türkiye İş Kurumu üzerinden 914 büro memuru alımı yapılacak. Kamu ve özel firmaların personel ihtiyacının giderilmesi için Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR istihdam sağlamaya devam ediyor. Türkiye'nin işçi ile işverenin buluşturmasında önemli katkılar sağlayan İŞKUR, yeni açıkladığı alımlarda çok sayıda büro memuru alımı yer aldı. Buna göre adayların başvuru şartlarında hangi eğitim düzeyine sahip olması gerektiği de belli oldu.

BÜRODA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE PERSONEL ALIMI;

İş arayan ya da iş değiştirmek için personel alımlarına başvuru yapan adayların yoğun olarak başvurduğu pozisyonlardan bir tanesi de büro memuru alımları olmakta. Firmaların ya da kurumların bürolarında görevlendirilen büro memuru pozisyonlardaki çalışanların başvurularda öncelik sağlayabilmeleri için bilgisayar bilgisinin olması, Office uygulamalarına hakim olmaları, eğitim düzeyinde ise başvuru yapılacak olan pozisyon gerekliliğini sağlaması gerekmektedir. Buna göre adayların başvuru yapabileceği 914 alımda Türkiye genelinde başvuru yapabilecekleri çok sayıda alıma ait detayları aktarmaya devam ediyoruz. 

İŞKUR üzerinden 353 ilana alımlar devam ediyor. Bu ilanlarda toplam alım yapılacak personel sayısı ise 914 olarak açıklandı. Son yirmi dört saat içerisinde 28 ilan daha açıklandı. Eğitim düzeyinde lise mezunu olmak, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, istenilmektedir. 

BAŞVURULAR;

Başvuru yapmak isteyen adaylar, işkur portal sistemi üzerinden ya da şahsen başvuru yapabilecekler. Buna göre İŞKUR portalı üzerinden başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linki yeni tarayıcıdan açmaları gerekmektedir. Sisteme giriş yapmak ve son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir. 

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/fHrFEg

İŞİN OLSA