Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk katılmış olduğu bir programda Türkiye genelindeki huzurevlerine personel alımı yapılacağı müjdesini verdi.

Türkiye genelinde kamu ve özel sektör huzurevleri yaşlı vatandaşlarımızın konaklama ihtiyaçlarını karşılamak için önemli görevler yürütüyor. Buralarda görev yapmak üzere ihtiyaç bulunan kadrolardan bir taneside sağlık kadrolardır. Bakan Selçuk yaptığı açıklamalarda huzurevlerinin sağlık kadrolarının sayısının arttıracağı müjdesini verdi. Bu konuda Başkan Recep Tayyip Erdoğan talimatlarının olduğunu ifade ederek buralarda sağlıkçıların sayısının artacağını ifade etti. Açıklamaların ardından ilanlar ne zaman açıklanacağı merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Bakan Selçuk bu yıl içerisinde ilanların açıklanacağı müjdesini verdi. Ebe, hemşire, hasta ve yaşlı bakım elemanı, doktor sağlık personeli kadrolarında alımlar için ilanlar Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanması bekleniyor.

HEMŞİRE, BEDEN İŞÇİSİ, HSATA YAŞLI BAKIM ELEMANI ALIMI;

Çalışma Bakanlığı İŞKUR üzerinden de özel sektör huzurevi personel alımları başladı. Hemşire, beden işçisi, hasta ve yaşlı bakım elemanı, sosyal hizmet uzmanı kadrolarında alımına gerçekleştirilecek. İzmir, Aydın, Antalya illerinde bulunan; Anılar huzurevi Özel Nefes Candan Doğan Ünal yeşil huzurevine gerçekleştirecek. Eğitim şartlarında; ilkokul, ortaokul, lise mezunu adaylarının sayısı 14 olarak açıklandı. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar e-şube portal üzerinden giriş yaparak son başvuru tarihinden önce tüm işte tamamlamaları gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim