Türkiye genelindeki şehir hastanelerine personel alımı ilanları açıklamaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalardan bir tanesi de yeni açılmış ve açılacak olan hastaneden personel ihtiyacının karşılanmasına yönelik olmuştur. İlanlar ne zaman açıklanacak sorusuna ilişkin olarak 1-2 hafta içerisinde ne kadar sağlık personeli alınacağı ve kadroların dağılımı belli olmuş olacak demiştir. Alımların 2020 yılı içerisinde de tamamlanmasını müjdesini vermiştir.

Pandemi dönemi nedeniyle en çok sağlıkçı, idari birimlerde, işçi ve eleman istihdamı yapan kurumlardan bir tanesi de hastanelerdir. Gerek yardımcı hizmetler sınıfında gerek sağlık personeli kadrolarındaki istihdamlar da bu kapsamda devam etmektedir. Şehir hastaneleri personel alımlarında bir tanesi de Konya şehir hastanesinden gelmiştir. Konya Şehir Hastanesi veri giriş personeli kadrosunda üniversitelerin Sağlık Yönetimi İktisadi İdari Bilimler İktisat tıbbi dökümantasyon hastane işletmeciliği önlisans lisans bölümlerinden mezun olan adaylara yönelik olarak personel alacaktır. İş tecrübesinin 10 yıl ve üzeri olan hastane süreçlerinde etkin bir şekilde yönetimi sağlayabilecek veri giriş elemanı gibi diğer görevlerini yapabilmeleri şartı ile başvuru yapılabilecektir.

ŞEHİR HASTANELERİ HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Personel alımı yapılacak kadroların bir tanesi hastane Bilgi Yönetim Sistemi personeli şoför tıbbi laboratuvar personeli, sağlık kalite yöneticisi, insan kaynakları uzmanı, kalite uzmanı, temizlik görevlisi, müdür teknik personel kadrolardan mühendis ve uzman olmak üzere tekniker büro memuru kadrolarında çok sayıdaki hastane eleman ihtiyaçlarını devam ediyor. Adayların genel başvuru şartlarında 18 yaşını doldurmuş olmaları ofis programlarına kullanabilmeleri ekip çalışmasına uyumlu olmaları gerekmektedir. İkamet şartlarında ise hangi ilde başvuru yapacaklar ise o ilde ikamet etmeleri gerekmektedir. İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerilerine sahip olmaları, şoför kadrosu için ehliyet sahibi olmak ve 3 yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir.

KAMU ÜNİVERSİTESİNE;

Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi ve Bakım Onarım personeli ilanları açıklayan Afyonkarahisar Sağlık Bilimlerinde KPSS şartı aranmayacaktır. İlanlar aşağıdaki haberde aktarılmıştır.

İLANLARA BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Türkiye genelinde Şehir hastaneleri personel alımlarında kamu ilanları Sağlık Bakanlığı yönetim hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından kadro dağılımı ve başvuru süreci ilan kılavuzu açıklanacaktır. Özel sektör ilanlarını erişmek için https://bit.ly/2HTDVTu link üzerinden ilgili internet sitesine üyelik oluşturmak ve ardından başvuru şartlarını okuyarak Genel ve özel şartlara sahip olmak ve başvurularının son tarihten önce tamamlamak gerekmektedir.

Polisevi Müdürlüğüne işkur üzerinden aşçı alımı açıklandı. Bu ilanda başvurular işkur üzerinden devam ediyor. Detayları için tıklayın

İŞİN OLSA