Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Türkiye İş Kurumu Müdürlükleri personel istihdamına yönelik olarak çok önemli işlere imza atmaktalar. Bu kapsamda 25 Eylül 2020 tarihli ilanlara göre kamu ve özel kurumlara personel alımı ilanlarında artışlar var. Açık iş sayısı bugün itibari ile 69 bin 341 işçi personel alımı ilanı açıklandı. 2020 yılında 9 ay boyunca 617 bin 460 kişi işe yerleşti. Adaylardan hastane ve huzuevi personel alımı detayları şu şekilde açıklandı.

HASTANELERE PERSONEL ALIMI;

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz haftalarda yeni açılacak olan şehir hastanelerine ve sağlık birimlerine personel alımı müjdesini açıklandı. Alımlar ÖSYM üzerinden yapılacak. Başvurularda KPSS şartı aranacak. Özel hastanelere gerçekleşecek olan alımlar İŞKUR üzerinden açıklanmaya devam ediyor. Hemşire, sağlık teknisyeni ve bir çok kadrodaki ilanlar için aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

HUZUREVİNE LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI;

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı ülke genelinde çok sayıda huzurevi bulunuyor. Buralarda görevlendirilmek üzere sağlık personeli ve doktor alımları bekleniyor. Başvuru ilanı Sağlık Bakanlığı üzerinden açıklanacak. Diğer yandan özel huzurevine personel alımı ilanlarında da başvurular devam ediyor. Hasta ve Yaşlı Bakım elemanı, hemşire, şoför, aşçı ve diğer kadrolardaki alımı ilan numaralasrı aşağıdaki link üzerindedir.

KAMU KURUMU İLANLARI;

Üniversiteler, Belediye Başkanlıkları, Milli Savunma Bakanlığına bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere, büro memuru, teknisyen, geçici ve daimi sürede işçi ile memur alımı ilanlarına başvuruların büyük bir kısmı 25 Eylül 2020 tarihi itibari işe sona erecek. İlanlara erişmek için başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İŞKUR kamu ve özel firma ilanlarına erişmek için E-şube portalına tıklamak, açık iş ilanları sayfasından başvuru yapmak istediğiniz unvanı, kurumu yada il kısımlarını doldurmak ve ara butonuna basmak yeterlidir. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim