Belediye başkanlıkları personel alım ilanlarını yayımlamaya başladı. Bu haftaki alımlarda haftanın belediye memuru ve belediye işçisi alımı yapılacak. Kadrosunda açık bulunan çok sayıda belediye alım yapıyor. Birçok belediye KPSS şartı olmadan alım yapıyor.

Başvuru Şartları ve Alım Yapılacak Belediyeler

En az ilk okul mezunu olma şartı ile alım yapılacak. Alım yapılacak pozisyonlara göre lise, ön lisans, lisans mezunu personel alımları gerçekleşecek.

İstanbul Maltepe Belediyesi, İstanbul Beyoğlu Belediyesi, Diyarbakır Kocaköy Belediyesi, Burdur Belediyesi, Mersin Belediyesi, İstanbul Kadıköy Belediyesi, Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Antalya Gazipaşa, Aydın Koçarlı Belediyesi, Sivas Gemerek, İzmir Belediyesi, Edirne Keşan Belediyesi, Ordu Gülyalı Belediyesi, Çanakkale Belediyesi, Artvin Hopa, Aydın Belediyesi, Ordu Belediyesi, Yalova Taşköprü, Antalya Kemer, Hakkari Yüksekova, Antalya Kumluca, İstanbul Kartal, Zonguldak Bakacakkadı, Kırklareli Babaeski, Antalya Kaş ve Mersin Tarsus Belediyesi

Alım Yapılacak Kadrolar

21 farklı şehirde belediye başkanlıkları tarafından alım yapılacak. Alımı yapılacak ofis içi büro memuru, evrak memuru, muhasabe ve vezne memuru alımları gerçekleştirilecek.

Adaylar belediyelerin belirlediği tarihlerde başvurularını tamamlamalılar, her belediye kendi kurumuna özel olarak başvuru süreci belirliyor. İstenen evraklar ve şartları taşıyanlar belediyeye başvuru yapabilirler.

Editör: TE Bilisim