Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Türkiye genelinde özel firmalara ve kamu kurumlarına büro memuru alımları yapılacak. Bilindiği gibi İŞKUR özel firmaların personel ihtiyacının giderilmesinde önemli bir görev üstleniyor. Buna göre gerek kamuda gerek özel firmalarda toplamda 1046 personel alımı yapılacak.

BÜRO MEMURU ALIMLARI;

Tecrübeli ya da herhangi bir iş tecrübesi bulunmayan adayların başvuru yapabileceği, büroda görev almak üzere istihdam edilecek olan pozisyonlar şu şekilde; Dış ticaret büro memuru, Genel büro memuru, İdari işler büro memuru kadrolarında alımlar yapılacak.

Toplamda 1046 kişilik büro personeli alımlarına başvuru yapmak isteyen adayların başvuru şartlarında 18 yaşını tamamlamış eğitim düzeyinde başvuru özel şartında belirtilen (lise, ön lisans, lisans) şartlarına haiz, askerlik ilişiği bulunmayan, görevini sürdürmeye engel sağlık sorunun bulunmaması istenilmektedir. Adayların başvuru yapacakları pozisyonlarında belirtilen diğer şartları incelemeleri ve başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kamu ve özel firmalara istihdam edilecek olan büro görevlisi alımları İŞKUR e-portal sistemi üzerinden alınabilecektir. Şahsen başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR il ya da ilçelerde bulunan şubelerden başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru yapmak için;
Genel Büro Memuru: https://goo.gl/scRjcN
İdari işler büro memuru: https://goo.gl/3W7yuf
Dış ticaret büro memuru alımı: https://goo.gl/Hviojw

Diğer işçi, personel ve memur alımlarını anında öğrenmek için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim