Adalet Bakanlığı adliyelerde ve CTE'de Çalışacak 10 Bin Kamu Personeli Alınacak! İnfaz ve Koruma Memuru, Zabıt Katibi, İcra Müdür Yardımcısı, Savcı ve Hakim.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül hem bakanlıkta çalışacak hem de CTE' de çalışacak personel alımı için duyuru yaptı. Mübaşir, İKM ve Katip gibi birimlerde alım yapılacak. CNN haber kanalına katılan Adalet Bakanı gerekli açıklamalarda bulundu. Gül, "Personel alımı konusu önemli. Burada takvimi sayıyı tekrar verebilirsek" diyerek açıklamada bulundu.

İŞTE AÇIKLAMA!

"Adliyelerde ve cezaevlerindeki personel ihtiyaçlarımızı belirledik. Çalıştık bunları sunduk ve yakın zamanda , yani bir imza onaydan çıkmadığı için tarih veremiyorum. Yaklaşık 10 bin civarında adliye ve cezaevlerine personel alacağız. Yakın zamanda alıma çıkılacaktır. Bu süreç daha netleşmediği için bir tarih daha sonra açıklanacak. Personel ihtiyacımız var. Sürecimiz devam ediyor. İnşallah adliye çalışanları ile daha da kadromuzu güçlendireceğiz arttıracağız" şeklinde vurguladı. Kamu da görev alacak personellerin ilgili bölümlerden mezun olması gerekmektedir. Değerlendirme sonucu sizlere hızlı bir şekilde bildirilecek.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Alım yapılacağı şehirler henüz belli değil. Eylül ayının sonu Ekim ayının başı gibi başvurular kesin olarak yapılacak. Aynı zamanda öncesinde şehirler ve birimler listelenecek. Büyükşehirlerin listede yer alacağı kesin görünüyor. Ancak il ve ilçelere göre personel eksikliği göz önüne alınarak duyuru yapılacak. Aynı zamanda liste yayınlandığı zaman kriterleri sağlamanız başvuru için oldukça önemlidir. Başvuru şartları ilan kılavuzunda netlik kazanacaktır. Bizi takip ederek hangi illerde birimlerin alımı olacağı hakkında anında bilgi edinebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim