Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanan yeni bir ilana göre kamu kurumu dışı kamu işçisi statüsünde bankacı alımı gerçekleştirilecek. Türkiye Emlak Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğüne genel bankacılık meslek elemanı kadrosunda 7 kişilik istihdam gerçekleştirilecek. Buna göre Başvurulara ait detaylar şu şekilde olacak.

Daimi sürede istihdamlar gerçekleştirilecek. Adayların iş tecrübesi şartı 2 yıl istenilmektedir. Başvurular internet ortamında gerçekleştirilecek. Başvuru yapan adaylara aynı zamanda mülakat görüşmeleri de 22 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek. Buna göre Görüşme mülakat tarihleri 11:00 ile 16:00 saatleri arasında olacak. Adaylardan istenilen başvuru şartları ise şu şekilde ifade edilmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI;

En az ön lisans mezunu olmak, office programlarına hakim olmak, 2 yıl iş tecrübesine sahibi olmak, yazılı veya sözlü iletişim gücüne sahip olmak, Türkiye İş Kurumuna kayıtlı yasa gereği engelli kapsamında değerlendirilecek adayların engel oranı en az yüzde 40 ve üzeri olması, yaş şartında en az 20 en fazla 40 yaş aralığında olması gerekmektedir. Yoğun iş temposuna ayak uydurabilmek istenilen başvuru şartları arasında yer almaktadır.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER;

Detaylı öz geçmiş, engellilik durumunu gösterir belge, engel durumlarını ve engellilik yüzdelerini gösteren belge evrakları istenilmektedir.

İLAN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim