TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de TEİAŞ Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzer toplam en az lise mezunu 200 personel alımı yapacağı öğrenildi.

Alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bugün yayımlandı ve hangi pozisyonlar, hangi şehir için alımların yapılacağı belirtildi. Adaylar elektrik teknisyeni kadrosu için başvurularını gerçekleştirebilecek.

Mezuniyet Şartı: En Az Lise
Daimi Personel / Kamu Kurumu Alımı

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


TEİAŞ Genel Müdürlüğü 200 personel alım ilanı yayımladı peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Elektrik Teknisyeni - 184 Personel
Elektronik  Teknisyeni - 16 Personel

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Elektrik Teknisyeni pozisyonu için 184 personel ve elektronik teknisyeni pozisyonu için 16 personel alımı gerçekleştirilecek. Peki kimler müracaat edebilir.
16 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu) ile 184 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) alınacaktır.

Yukarıda adayların bitirmiş oldukları bölümler belirtilmiş olup müracaatlar 20 Mart 2017 ile İŞKUR aracılığı ile alım yapılacak iller de yayımlanacak ve başvurular 29 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.

TEİAŞ Alım İlanı İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim