Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından hazırlanan personel temin bildirisi yayımlandı ve toplam da 200 kişilik kamu personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Buna göre başvurular sürüyor.

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) en az lise mezunu toplam 200 kişilik alım yapmakta olup lise ve önlisans mezunu adayları için 200 kişilik kadro ayrılmış durumdadır. TEİAŞ'ın alım ilanına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki detayları incelemesi gerekmektedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)
Kamu Personeli / Daimi Çalışan
Alınacak Personel: 200
Mezuniyet: En Az Lise

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından yayımlanan ilanda en az 200 kişilik kamu personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir ve detaylar nedir?

Elektrik Teknisyeni - 16 Personel (Lise Mezunu)
Elektrik Teknikeri - 137 Personel (Lise Mezunu)
Elektrik Teknikeri - 47 Personel (Önlisans Mezunu)

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için yine yanlarında belirtilmiş olan sayı kadar personel alımı yapılacaktır. Öte yandan başvuracak olan adayların ne mezunu olması gerektiği de belirtilmiştir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 200 kişilik personel alım ilanına müracaatlar 20 Mart 2017'de başladı ve 29 Mart 2017'de sona erecek. Adayların alım yapılacak İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvuru yapması gerekmektedir.

Resmi Bildiri ve Alınacak İller İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim